Kuka olet ?

Jaakko Hyytinen

66-vuotias eläkeläinen Sepänkylästä

 

 

 

 

Tausta

Naimisissa, asun yksin Sepänkylässä kerrostalossa. Olen kolmen lapsen isä, ja minulla on neljä lastenlasta (tyttöjä). Vaimo ja pojat perheineen asuvat Vaasassa, tytär perheineen Sulvalla.

Olen kotoisin Vaasasta ja käynyt koulut siellä. Valmistuttuani talonrakennuksen rakennusinsinööriksi Vaasan tekulta olin pari vuotta töissä Helsingissä, kunnes v. 1981 muutimme Koivulahteen. Vuonna 1997 muutimme Sepänkylään.  Toimin yli 10 vuotta Botniahallin ja Vaasan jäähallissa ensin hallimestarina ja sittemmin hallipäällikkönä. Vuonna 2009 sairastuin ja olin työkyvyttömyyseläkkeellä vanhuuseläkkeeseen saakka.

Harrastukset

Pelasin jääkiekkoa VIFK:ssa ja Sportissa. Pelaajaurani jälkeen olin kuusi vuotta pelaajavalmentajana KoMu HT:ssa. Nykyään käyn punttisalilla ja olen mukana monessa yhdistyksessä. Kesällä käyn usein mökillä.

Mikä sai sinut lähtemään ehdokkaaksi, miksi olet mukana?

MSK ei ole poliittinen puolue, ja kun minua pyydettiin neljä vuotta sitten mukaan, oli helppo osallistua hyvään seuraan.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita kunnan ja kuntalaisten kannalta?

Haluaisin pitkäaikaisena kuntalaisena lisää suomenkielisiä mukaan eri tapahtumiin.

Miksi juuri MSK?

En ole sitoutunut mihinkään puoluekantaan, ja koska äidinkielenä on suomi, valintani oli helppo.

Aikuisopiston Juttutupa-kurssilla mainittiin, että olen iloinen, ahkera ja vastuuntuntoinen. ”Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön”

 

Alla linkit Jaakon someen !