Kuka olet?

Simo Suoranta

37-vuotias data-analyytikko Sepänkylästä

Data-analyytikko, digitaalisen markkinoinnin ammattilainen

 

 

 

Tausta

Olen kotoisin Laihialta, josta muutin Vaasaan opiskelemaan ja lopulta asetuimme Mustasaaren Sepänkylään, jossa olemme asuneet yli 10 vuotta. Perheeseemme kuuluu vaimoni, 8-vuotias tyttäremme ja kaksi kääpiösnautseria. Työskentelen media- ja markkinointipalveluiden parissa analyytikkona ja johtoryhmän jäsenenä.

 Harrastukset

Olen innokas urheilemaan: juoksen, hiihdän ja käyn salilla. Maratonin olen juossut kaksi kertaa Tukholmassa. Kuuntelen paljon musiikkia, ja siksi minuun useimmiten törmääkin kuulokkeet päässä. Harrastan video- ja lautapelejä, vaikka aika siihen ei aina meinaakaan riittää. Nautin hyvästä ruoasta ja juomasta ja tykkään itsekin kokkailla. Intohimoni on viskien ja rommien maistelu. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tällä hetkellä keskityn datatieteisiin.

 Mikä sai sinut lähtemään ehdokkaaksi, miksi olet mukana?

Haluan kehittää Mustasaaresta entistä paremman paikan asua. Uskon, että valtuustossa on tilaa yhdelle tolkun ajattelijalle – faktapohjalta.

 Mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita kunnan ja kuntalaisten kannalta?

On tärkeä pitää kehityksen rattaat pyörimässä. Koulukeskuksesta on mahdollisuus kehittää loistava opinahjo niin nykyisille kuin tulevillekin käyttäjille. Aktiivisena liikkujana osaan arvostaa liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien merkitystä hyvinvoinnin edistämisessä. Kaavoituksessa on otettava huomioon kasvun mahdollisuudet niin asukkaiden kuin yritystenkin suhteen.

 Miksi juuri MSK?

MSK on minulle oikea ryhmä, sillä puoluepolitiikan sijaan haluan keskittyä asioihin, jotka puhtaasti edistävät alueemme kehittymistä. Ryhmällä on hyvät arvot ja tavoitteet, eikä niistä vähimpänä kaikkien tasa-arvoinen kohtelu. MSK on ollut aikaansaava edelliselläkin kaudella ja uskon sopivani hyvin tähän tekijöiden joukkoon.

 

 

Alla linkit Simon someen !