Kevätkausi on tullut loppuunsa, ja ihana kesä lomineen odottaa nurkan takana. On aika luoda katsaus siihen, mitä MSK:ssa on puuhailtu viimeisen vuoden aikana.

Kunnallispolitiikassa kaikki viisi kunnanvaltuutettua ja muut valitut luottamushenkilöt ovat osallistuneet aktiivisesti valtuuston kokouksiin ja valiokuntien, lautakuntien ja jaostojen työhön, ja varavaltuutetut sekä valiokuntien, lautakuntien ja jaostojen varajäsenet ovat kiitettävästi olleet valmiudessa astumaan remmiin tarvittaessa. Kokouksia ja perehdyttävää on ollut paljon.

Aluevaaleissakin kunnallisjärjestöllä oli ehdokkaita. Äänimäärä oli hyvä, mutta ei valitettavasti riittänyt paikkaan aluevaltuustossa.

Syyskausi ja alkukevät menivät vielä pandemian ehdoilla välteltäessä väenkokouksia ja osallistuttaessa kokouksiin etänä. Vasta loppukeväästä tilanne on vähitellen normalisoitunut, ja on päästy tapaamaan ihmisiä, mikä on ollut myös meidän tavoitteemme. Haluamme tietää, mitä ihmisille kuuluu, mitkä asiat kiinnostavat heitä, mikä huolettaa ja mitä voisi kunnassamme parantaa.

Kuntavaalikampanjassa MSK tuli tunnetuksi herkullisista vohveleistaan. Yritämme päästä paistamaan vohveleita ja tapaamaan ihmisiä niissäkin merkeissä aina tilanteen salliessa. Viimeksi sopiva tilanne oli Elly Sigfridsin torin vihkiäisissä.

Meihin saa mielellään olla yhteydessä, jos teillä on mielessänne jotakin askarruttavaa, joko kotisivun kautta, Facebookin kautta, Instagramin kautta tai ottamalla suoraan kontaktia johonkuhun meistä. Luettelo luottamushenkilöistämme löytyy täältä kotisivulta.

 

Oikein hyvää kesää kaikille MSK:n jäsenille ja ystäville!